Vem kan ansöka?

· Forskningsinstitut, lärosäte, universitet eller högskola
· Företag, ideell förening eller annan organisation
· Enskild person som vill förverkliga sina idéer om ett nytt företag

Den 1 februari till den 28 februari pågår en ny ansökningsperiod. Praktisk information om ansökningsförfarandet hittar du nedan. Mer omfattande ansökningar rörande medicinska forskningsanslag kommer att hanteras separat.

 

Ansök så här

Det första du ska göra är att skapa ett konto. Kontot används sedan för att logga in på din sida på sajten, under rubriken ”Min sida”. Där hittar du fortsättningsvis alla dina påbörjade eller inlämnade ansökningar och även de organisationer du skapat och eventuellt lämnat in ansökningar för.

Ny ansökan

Börja med att logga in på ”Min sida”. Välj ”Påbörja en ny ansökan” och börja med att välja om din ansökan avser ”Forskning och utveckling” eller ”Övriga ansökningar”.

  1. Forskning och utveckling
    Använd denna blankett om det är ett forskningsinstitut, lärosäte, universitet eller högskola som söker bidrag.
  2. Övriga ansökningar
    Använd denna blankett för andra typer av ansökningar.

Fyll i ansökan steg för steg. Du kan när som helst klicka på ”Avbryt” för att spara din påbörjade ansökan och logga in senare för att färdigställa den. När du är klar klickar du på ”Lämna in” förutsatt att ansökan är komplett ifylld. Då hamnar din ansökan i stiftelsens inkorg och kan inte längre revideras av dig. Du kan däremot gå tillbaka till ”Min sida” och titta på den ansökan du lämnat in.

Ansökningsperioder

Under perioden 1 februari till den 28 februari välkomnar vi ansökningar om stöd som syftar till att utveckla vår region.

Några frågor?

Om du vill ställa frågor är du välkommen att kontakta stiftelsen.